— Balustrade de INOX

Avantajele inoxului:

Reciclabil: Inoxul este un material igienic, netoxic şi 100 % reciclabil.

Rezistent la coroziune: Inoxul este rezistent în atmosferă şi în apă, precum şi în prezenţa majorităţii acizilor, soluţiilor alcaline şi a mediilor încărcate cu clor.

Igienic. Experienţele din practică arată că utilizarea materialelor de înaltă calitate ce împiedică murdărirea contribuie la o întreţinere mai uşoară a spaţiilor sanitare cu trafic ridicat. Punctele de spălare şi accesoriile creează o atmosferă igienică. Datorită caracteristicilor bune de curăţare şi igienice inoxul oferă o dotare sigură şi curaţă în spaţiile publice.

Durabil: Un mare avantaj al inoxului îl constituie rezistenţa sa în timp fără să-şi modifice aspectul, nefiind necesară revopsirea (ca în cazul altor materiale). Termenele noastre de execuție sunt foarte scurte, preturile sunt cele mai mici la ora actuala in Bucuresti si Ilfov, urmărind astfel să devenim sprijinul clienților noștri prin servicii de calitate, oferite cu mult profesionalism și promptitudine.

Balustrade inox cu prinderea pe treapta

Compania noastra va aduce modele de balustrade inox cu prindere pe treapta, la un pret avantajos,recomandate pentru constructia scarilor interioare datorita elegantei lor, care poate transforma o casa oarecare intr-o casa moderna.

Balcoanele din inox asigura atat aspectul arhitectural al casei, cat si siguranta deplina. Specialistii nostri, in prelucrarea metalelor, proiecteaza balustrade pentru balcoane din inox, care sa corespunda preferintelor dumneavoastra.

Balustrade de inox cu prindere laterala

Marele avantaj pe care il aduce o balustrada cu prindere pe lateral este acela ca atunci cand golul scarii nu permite montarea pe treapta datorita spatiului stramt de acces, se poate monta pe lateral, nemodificand asfel golul scarii.

Executam balustrade din inox cu prindere laterala la preturi incepand cu 70 euro/ml, fiind incluse transportul si montajul lucrarii in locatia dvs.


Lemn pe mana curenta a balustradei

La cererea clientului putem sa aplicam lemn pe mana curenta a balustradei,

Executam orice tip de balustrade din inox. Executam balustrade din inox cu prindere laterala atat modele proprii cat si orice model solicitat de client.

Mana curenta de inox se monteaza cu ajutorul accesoriilor din inox direct pe perete sau pe balustradele din inox.